dimarts, 5 de març del 2013

El sol es retira (a vegades)

Dies grisos ... Aquesta setmana tindrem aquest temps, plujós, amb cel tapat, amb aquest to en el cel que sembla que hagi de desplomar-se d'un moment a un altre. Dies així netegen l'ambient, els carrers i deixen aquest fresquet que tant m'agrada sentir. També són necessaris per apreciar els dies en què el sol es deixa veure en tot el seu esplendor, t'acompanya durant la jornada. Dies així busco coses que em recordin el que em transmet, en punts concrets de llum, en els colors, en alguna cosa que em faci somriure, l'humor, una lectura edificant...Que no brilli, no vol dir que no hagi de tornar a enlluernar. I és que fins i tot, el sol més resplendent, necessita retirar-se a vegades...

2 comentaris:

  1. Sí, el contrast entre dies de tots colors, el pas de els estacions, l'escurçament alternatiu de dies i nits... els homes i dones de les terres situades entre els paral·lels X i I (que no sé quins són) que ens separen de les zones polars i els tròpics, difícilment entenem la vida sense aquestes alternàncies que ens fan fruir més dels detalls canviants del món.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per la dicotomia entenem la vida i inclús, ens és necessària. Tot i així, hi ha estadis intermedis, el pas d'un a l'altre que, tot i que poden ser transicions doloroses en algun sentit,són necessàries. Però vaja, s'està o no embarassada. Aquí no hi ha terme mig ;)
      Gràcies pel comentari.

      Elimina

Gràcies pel teu comentari!