dilluns, 31 de desembre del 2007

Què fas per Cap d'Any?

Des de fa anys, potser des del Cap d’Any de 1999 o inclús abans, que sembla que en comptes d’acabar-se l’any, arribi la fi del món. Celebrar que comença un any nou, és important i vull pensar que en l’imaginari col·lectiu, hi ha un sentiment d’alegria pel fet que això comporta una renovació, una nova vida. O almenys, intentar-ho.
Aquesta alegria desfermada que es pot veure per la televisió i pels carrers, amb tota la parafernalia que hi ha al darrera, dóna la sensació de que si no es celebra amb aquesta disbauxa, ja no és el mateix. Anem a veure: crec que molts hem anat a festes de Cap d’Any de barra lliure, que de lliure no tenen res, sinó que més aviat trobes la barra atapeïda de gent, intentant demanar una copa. I desprès d’haver-te deixat la veu i la paciència, quan vols tornar amb el teu ramat de col·legues, els cops de la gent que balla fan que se’t vessi el got i acabis bevent la meitat de la meitat i a sobre no justifica el que has pagat.
En fi. Darrera de la frase, tan escoltada aquests dies, “Què faràs per Cap d’Any?”, hi ha un munt de possibilitats i tant divertit pot ser sortir i ballar fins la matinada, una nit especial en un hotel de luxe, fer un sopar i prendre el raïm amb els amics, muntar un karaoke o llevar-se aviat per rebre l’any nou contemplant algun paratge lluny de la ciutat. El que importa és l'esperit.
De totes formes, que passeu un bon Cap d’Any, sigui com sigui, amb ganes de començar l’Any Nou 2008 amb alegria i especialment per a tots els que heu de treballar aquesta nit. I això si, modereu la ingesta d’alcohol. El vostre fetge i el vostre cap, us ho agrairà.

4 comentaris:

  1. No t'ho creuràs però jo no he anat mai a cap megafesta d'aquestes de barra lliure, ni per Sant Joan ni per Final/Cap d'Any. En canvi, una cosa que sí que faig cada any per Final d'Any és anar a córrer la Sant Silvestre.

    Bon 2008 per a tu també i felicitats pel bloc!

    ResponElimina
  2. Sí m'ho crec, sí. Són més aviat, per la gent més jove, oi?.Bon 2008 i gràcies per la visita.

    ResponElimina
  3. M'agobien les jornades d'aquesta mena, on tothom ha de sortir, brindar, sortir de celebració perquè és cap d'any. Em provoca una mena d'excitació interna (potser fruit de l'esma col·lectiu) que em fa sentir malament, obligat a passar-m'ho bé, i acabo fent el contrari.

    Aquesta vegada me l'he passat al llit, amb el meu ratolinet blanc, escoltant Catalunya Ràdio i la retransmissió de les campanades. Còmode, traquil i en bona companyia. Ell, rosegant un pistatxo; jo, fent balanç.

    ResponElimina
  4. Manel, altra manera de passar el Cap d'Any, oi?. De totes maneres, qualsevol nit pot ser especial ( i inclús sortir el Sol).
    Bon Any!

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!