dijous, 9 d’agost del 2007

Retrobaments

Retrobar segons el DIEC2
1 v. tr. [LC] Algú, trobar (algú de qui era separat). Va retrobar l’antiga amiga a Formentera. Vam retrobar-nos a Londres.

2 v. tr. [LC] Trobar (algú o alguna cosa que ha tornat a ésser el que era abans). En fi retrobo en tu el meu antic amic.

3 v. tr. [LC] Trobar (una qualitat, una característica, etc., d’alguna persona o d’alguna cosa) en una altra. En aquest autor retrobem la frescor de Vilanova.
Jo afegiria que aquest està essent un any de retrobaments, de tornar-se a veure, o de trobar, simplement. D’experimentar la mateixa sensació que la primera vegada. De tornar a veure aquella mirada especial, còmplice. De reprendre les rises, la complicitat, la confiança,...en definitiva, allò que va fer que un dia, en trobar-nos, decideixin afegir-nos mútuament en el camí de la vida.. Un camí ple de desviaments, alguns més llargs que d’altres, però amb la confiança que tard o d’hora, aquests desviaments- necessaris per altra part- tornarien al camí en comú. I és en aquest camí comú, on s’experimentaria allò que diuen felicitat. Perquè, la felicitat són aquests moments...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari!