dimarts, 24 d’abril del 2007

El dia desprès

Bé, s'ha acabat el dia de Sant Jordi Un altre dia ple d' irrealitats, de les quals us parlaré un dia. Tots necessitem fugir de la realitat en un moment o en una altre de la vida i cadascú ho fa, de la millor manera que sap, pot o vol.Ha estat divertit veure els carrers plens de gent, de roses i de llibres. Per Rambla Catalunya no es podia ni passar. Molt bo el pa de Sant Jordi que donava la Damm al Palau Robert i encara millor el noi i la noia de la campanya "Dóna corda al català". Engrescadors, simpàtics i animant tothom. M'ha agradat trobar-me una col·lega del cole, amb la seva filla Lola de 9 mesos (et felicito altre cop, què maca, quins ulls!!).
Suposo que els mediàtics han fet caixa i que el ram de 20 roses a 50 € que hem vist a Passeig de Gràcia, ha assegurat moments de passió...potser en un hotel proper?.
També m'han agradat les cerveses compartides i les rises, els neguits, els desitjos, la complicitat retrobada. On anirem a parar? tindrem fills aviat?.
Bona lectura, si es que en teniu ganes.

1 comentari:

  1. Si, ya ha pasado otro Sant Jordi. Para mí un bonito sant Jordi porque, a pesar de ser "otro put.. Sant Jordi sin un caballero que me regale rosa y libro (han de ser las dos cosas)" he pasado unas horas estupendas de birras y charla cómplice con una amiga. Un reencuentro bonito en el que el tiempo y la distancia geográfica pierden sentido porque aún hay mucho cariño, mucho por compartir, mucho amor.
    Tengo ganas de buena lectura como la que tú regalas.
    Te mando una rosa.
    Lontananza

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari!